Kalender

Päevakorralised

Lõuna-Eesti toidukonverents - HEA SISU PAREMASSE VORMI

18. august 2017 Kell 11:50

Väiketootja ja toidupakkuja peab tihtipeale olemas sajas rollis ning turunduseks palju aega ei jää. Konverentsil räägitakse sellest, kuidas eristuda ja jagatakse kogemusi, kuidas see on õnnestunud ning mis takitused sel teel ette tulevad. Lisaks on võimalus kohtuda ja ideid vahetada teiste Lõuna-Eesti tegijatega. Nagu pealkiri ütleb - hea sisuga paremasse vormi!

Konverents toimub 8. septembril 2017 Tartu Lõunakeskuse Apollo kinos.

Päevakava:

9.30 - kogunemine, hommikukohv

10.00 - 12.00 I OSA

- Avasõnad

- Toode kui BRÄND ja kuidas seda luua – Leslie Laasner, muusik, reklaamibüroo Utopia osanik

- Neuroturundus – Andres Kuusik, TÜ Majandusteaduskond, turunduse õppetooli juht

12.00-13.00 Lõuna

13.00- 14.45 II OSA

- Edulood ja ämbrid: Nopri re-bränding (miks re-brändivad) - Karl Niilo, Nopri talumeierei müügi- ja turundusjuht  (www.nopri.ee) 

- Nutikad pakendid toiduainetööstuses ja Tactical Foodback'i kaasus - Peeter Laurson, Eesti Maaülikool, Polli aiandusuuringute keskus ja Tiit Rosenberg, Tactical Solution OÜ juht- omanik (http://tacticalfoodpack.com/)

- Organic Estonia - Miks? Kellele? Millal? Globaalsed väljakutsed ja võimalused Eesti põllumeestele ja toidu tootjatele - Krista Kulderknup (http://www.organicestonia.ee/et/)

14.45-15.15 Kohvipaus

15.15 – 16.30 III OSA

- Koduleht - kellele ja miks. Kuidas vallutada maailm ilma suurte kulutusteta. Priit Pedastsaar, loov- ja prototüüpimisagentuuri Elixir juht ja ideoloog (www.elixir.ee), aianduse doktor, start-up ettevõtte Click & Grow virtuaalaednik/arendusjuht (www.clickandgrow.com)

- Kokkuvõte, lõppsõna 

 

 

 

Konverentsil osalemise tasu 16 eurot, millest kaetakse osaliselt konverentsi korraldusega seotud kulud.

Registreerimine kuni 4. septembrini 2017  SIIN.

Konverentsi korraldavad Tartu Ärinõuandla ja Lõunakeskuse Taluturg. Täpsem info: Elo Spoolstra, e-post: elo[at]tartu.bas.ee.

 

Konverents on ellu kutsutud Lõuna-Eesti toiduvõrgustike ja Tartu Ärinõuandla koostöös.

Lõuna-Eesti Toidukonverentsi rahastatakse osaliselt Tartumaa  tööhõivekava rakendamise raames Euroopa Regionaalarengu Fondist prioriteetse suuna 5 „Väikese ja keskmise suurusega ettevõtete ja piirkondliku ettevõtluse arendamine“  meetme „Piirkondade konkurentsivõime tugevdamine“ tegevuse 5.4.2. „Piirkondlikud algatused tööhõive ja ettevõtlikkuse edendamiseks (PATEE)“ kaudu.

SEPTEMBER ON EESTI TOIDU KUU!