Kalender

Uued sündmused

Avatud talude päev Jõgevamaal

Avatud talude päev 2023 Jõgevamaal

14. juuli 2023 Kell 15:15

Üheksandal üle-eestilisel avatud talude päeval osaleb tänavu ligi 350 kohta, nende seas 12 Jõgevamaalt.

Jõgeva vallast Kuremaa loss (FB Avatud talude päev: Meistrite päevad Kuremaa lossis), Loov Energia keraamikahoov (FB #Avatud talude päev 2023# Loov Energia Keraamikastuudios), Marimarta OÜ (FB Avatud Talude Päev Marimartas), Moona talu (FB Moona talu kodused munad), OleMari talu (FB OleMari talu), Taani hobitalu (FB #Avatud talude päev 2023# Taani Hobitalus), Torma Glämpinguküla (FB Torma Glämpinguküla) ja Tõrukese talu (FB Tõrukese talu mahetoodang).

Mustvee vallast Mällo roosiaed/Rooside agentuur (FB Avatud Talude Päev Roosiaias).

Põltsamaa vallast Meemeistrid (FB Meemeistrite Avatud Talude Päevad), Raudale talu (FB Avatud Talude päev Raudale talus) ja Utemaa (FB UTEMAA AVATUD TALUDE PÄEV).

Vt JÕGEVAMAA TALUDE KAART

Vajalik info:

- Kogu Eesti kaart talude asukohtade ja kontaktidega 

- Jõgevamaa talude tutvustused ja üldinfo: FB Avatud talude päev 2023 Jõgevamaal

Kui pakub huvi, kes on meie kandist kõigi nende üheksa aasta jooksul on osalenud, vaata Jõgevamaa avatud talude statistikat 2015-2023 Kokku on nimekirjas 36 kohta, neist Loov Energia Keraamikahoova ja Marimarta jaoks on tänavu juba kaheksas kord. Nimekirjas kajastuvad nii Jõgevamaa kui Jõgevamaa Koostöökoja tegevuspiirkonnas asuvad talud ja ettevõtted. 

 

Avatud talude päeva korraldavad Maaeluministeerium, Maaelu Teadmuskeskus, Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda ning Eestimaa Talupidajate Keskliit. Korraldamisse on kaasatud ka kohalikud Leader-tegevusgrupid ja Eesti Külaliikumine Kodukant. Avatud talude päeva korraldamist rahastatakse Eesti maaelu arengukavast 2014–2020 ja Euroopa Maaelu Arengu Põllumajandusfondist.