Elu kahe maailma piiril

Elu kahe maailma piiril

Arenguprogramm "Ainus voodi"

20. september 2021 Kell 15:39

Lõuna-Eesti Leader tegevusgrupid ja linnad algatasid arenguprogrammi, mis mõeldud turismiettevõtjatele või turismiga seotud valdkondadele. 

Viimased aastad on kaasa toonud uusi olukordi, muutunud on kliendikäitumine ning tegevustes omajagu määramatust. Ees on aeg, kus ühed võidavad ja teised kaotavad.

Aivar Ruukel on öelnud, et ainus voodi, mille pärast inimene on valmis kaugele sõitma, on tema enda voodi. Mis on see põhjus, mis tooks muutunud maailmas senisest rohkem turiste meie piirkonda, Lõuna-Eestisse?

Lõuna-Eesti Leader tegevusgrupid ja linnad koostasid arenguprogrammi, mis mõeldud turismiettevõtjatele või turismiga seotud valdkondadele.

Arenguprogramm aitab:

- osalejal leida väliskeskkonnast tulenevaid ärivõimalusi;
- värske pilguga üle vaadata oma tooted ja teenused ning kliendisegmendid;
- koos teiste osalejatega üle Lõuna-Eesti luua uusi põhjuseid külaliste siia piirkonda meelitamiseks.

Arenguprogrammi algab 19. oktoobril 2021 ning kestab 2022. aasta veebruarikuu lõpuni. Toimub kaks suurt inspiratsiooniseminari ning kolm teemaseminari, kus osalejad vastavalt oma valupunktidele koos lahendusi otsivad.

Programmis aitavad koolitajad ja mentorid osalejatel leida vastuseid just oma küsimustele.

Ühest ettevõttest/organisatsioonist ootame liituma kaht esindajat, aga võib muidugi osaleda ka üksi. Hind osaleja kohta kogu programmi eest on 79 €, kulusid aitab katta projekt “Kogukondade tugevdamine ja turismi edendamine National Geographic kollaste akendega” (rahastatav Leader-programmist).

Registreerumine kestab kuni 30. septembrini 2021.

Kogu vajalik lisainfo ja registreerimislink: https://visitsouthestonia.com/arenguprogramm-ainus-voodi/

Koos mõtlema ja tegutsema kutsuvadLõuna-Eesti Leader tegevusgrupid (Tartumaa Arendusselts, Jõgevamaa Koostöökoda, Piiriveere Liider, Valgamaa Partnerluskogu ja Võrumaa Partnerluskogu) ning Tartu linn, Valga vald, Võru linn, Elva vald.


Jõgevamaa Koostöökoda