Ürituste kokkuvõtted

Jõgevamaa toit Tourestil

17. veebruar 2020 Kell 13:44

Jõgevamaa tutvustas siinse piirkonna kohalikku toitu Eesti turismimessil Tourest 7.-9. veebruaril 2020. 

Eesti turismimessi Tourest 2020 oluliseks osaks on Eesti Toidutee hall - "Elamused ja Maitsed", kus pakuvad Eesti väiketootjad head-paremat nii kohapeal söömiseks kui koju kaasa ostmiseks.
Tänavu osales toidupiirkondade reas esmakordselt ka Jõgevamaa. Meie laua taga pakkusid head-paremat nii kohapeal kui kaasaostmiseks Teearu talu, OleMari talu, Leivapuu ja Raudale talu. Leivapuu juurest leidis ka Meemeistrite mesila maitsemett. 

Lisaks oli meil võimalus osaleda välisriikide turismikorraldajatele, ajakirjanikele, blogijatele ja diplomaatilisele korpusele korraldatud piirkonnade maitseid tutvustaval hommikupoolikul. Koos Läänemaaga saime oma maitseid pakkuda diplomaatilisele korpusele. 

Samal ajal tutvustati Puhka Eestis hallis Jõgevamaa stendis turismivõimalusi kogu maakonnas ning jookide alal pakkus Sepamäe talu turgutavat astelpajumahla. 

FOTOGALERII

Jõgevamaa ettevõtete osalemist Touresti "Elamused ja Maitsed" hallis (Jõgevamaa kohaliku toidu müügiedendustegevused) toetas PRIA lühikeste tarneahelate ja kohalike turgude arendamise programmi kaudu 2020-2022.