Maakondlikud projektid

Spordikohtunikud pääsevad lageda taeva alt

31. detsember 2010 Kell 11:03

Jõgevamaa Spordiliit Kalju soetas endale Leader-programmist taotletud toetuse abil mõned spordivõistluste kaasaegsel tasemel läbiviimiseks vajalikud vahendid: täispuhutava telgi ja reklaamseina ning numbrivestid.

Tänu Spider-tüüpi telgile ei pea jooksu-, suusa-, kergejõustiku- jt vabas õhus toimuvate võistluste kohtunikud enam oma tööd tegema lageda taeva all või autos ebamugavates tingimustes. Täispuhutav reklaamsein võimaldab aga toetajafirmade reklaame pilkupüüdvalt eksponeerida ja koos võistlustel edu saavutanutega fotodele jäädvustada. See tõstab kindlasti firmade huvi spordivõistluste toetamise vastu.

Koos Kohaliku Omaalgatuse Programmist taotletud toetuse abil varem soetatud täispuhutava stardikaarega loovad telk ja reklaamsein võistluspaigas nii sportlastele kui ka publikule efektse visuaalse mulje ning tõstavad võistluste innovatiivsuse taset. Sama eesmärki teenivad kakssada uhiuut eri suuruses numbrivesti (sada üht ja sada teist värvi), mis vahetavad välja aastakümneid kasutusel olnud paeltega külgedelt kinniseotavad numbrid.

Telki, reklaamseina ja numbriveste saavad Kaljult võistluste korraldamiseks laenata ka teised Jõgevamaa spordiühendused.

Telk, reklaamsein ja numbrivestid maksid ühtekokku 69 240 krooni, sellest 62 316 krooni tuli Leader-programmist ning ülejäänu lisas JSL Kalju omaosalusena.