Torma vald

Meeneks külalistele ja oma valla inimestele

15. detsember 2010 Kell 13:04

Külalisi vastu võttes või ise külla minnes peab ikka mõni väike meene varuks olema. Seepärast laskis ka Torma vallavalitsus kujundada ja trükkida 500 taskukalendrit, millel peal valda iseloomustav foto ja mõned kontaktandmed.

Trükkimisel on ka valda tutvustav kaheksaleheküljeline brošüür, mida telliti 400 eksemplari. Nii üht kui ka teist meenet jagatakse valla külalistele, aga ka vallakodanikele. Näiteks on valda tutvustav brošüür tore kaasa anda koolilõpetajatele, et nad mujale edasi õppima minnes koduvalda ei unustaks. Osa kalendreid ja brošüüre antakse valla allasutuste käsutusse: neiski käib ju külalisi.

Lisaks kalendritele ja brošüüridele lasti trükkida 50 Eesti lippu kujutavat väikeseformaadilist kleebist, mida on hea kaugemale külla minnes või kaugemaid külalisi vastu võttes meenetele peale kleepida: mõne aja möödudes ei oska meenete saajad muidu neid võib-olla enam Eestiga seostada.

Taskukalendrid, kleebised ja brošüürid valmisid/valmivad OÜs A-Trükk ning need lähevad ühtekokku maksma28 430 krooni. Sellest 22 730 kroonise osa katab Leader-programmist saadud toetus ning 5700 krooni tasub vald projekti omaosalusena.